Ημέρα 03

Το τραγούδι των αστεριών

31/07

Fichtia, Aetolithi

Rodolphe Burger

Ο Rodolphe Burger, προστάτης του φεστιβάλ FichtiArt2022, είναι Γάλλος συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής.
Ιδρυτής του συγκροτήματος Kat Onoma, ακολουθεί σόλο καριέρα μέσω της εταιρείας του Dernière Bande και συνεργάζεται με άλλους καλλιτέχνες. Είναι ο ιδρυτής του φεστιβάλ "C'est dans la vallée" που πραγματοποιείται στο Sainte Marie aux Mines στην Αλσατία.
Το φετινό φεστιβάλ "Voici le chant des étoiles" θα μας μεταφέρει κάτω από τον ουρανό του Mycenes για να συναντήσουμε τον ταλαντούχο Rodolphe Burger για 3 εξαιρετικές συναυλίες.

Η πόλη των χαμένων ρομπότ είναι ένα φουτουριστικό παιδικό παραμύθι γραμμένο από τον Φώτη Ντούσο και τον Αλέξανδρο Ράπτη.Το έργο είναι επηρεασμένο από την επιστημονική φαντασία και έχει σχετικές αναφορές.Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον γεμάτο με νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις και ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους. Σε αυτό το μέλλον, τα ρομπότ ζουν σε καθεστώς δουλείας. Είναι υπηρέτες ή διασκεδαστές των ανθρώπων. Το μόνο ελεύθερο ρομπότ είναι ο Πιν. Και αυτό δεν αρέσει καθόλου στη μελλοντική τάξη πραγμάτων.

Ecole de Fichtia

Hippo Théâtre

La Cité des Robots perdus

Θα μπορέσει ο Πάιν να διαχειριστεί την ελευθερία του για το καλό του κόσμου; Θα μπορέσει να αποδείξει ότι έχει μια κρυφή ανθρωπιά και ότι τελικά οι πράξεις σου είναι αυτές που σε κάνουν άνθρωπο;
Με το σύνθημα "δεν γεννιέσαι άνθρωπος, γίνεσαι", ο Πιν ξεκινά τις περιπέτειές του σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, γεμάτο ανατροπές, διλήμματα, χιούμορ και συγκίνηση.

Η ομάδα Hippo Theater Group συνεχίζει τον ιδιαίτερο τύπο σωματικού θεάτρου που "εφηύρε", ανέπτυξε και εξακολουθεί να εφαρμόζει, δημιουργώντας μια παράσταση γεμάτη ένταση, μουσική και κίνηση, προσφέροντας μια ευφάνταστη και διασκεδαστική παράσταση.

Architecture et Beaux Arts

Εγκαταλελειμμένο περίπτερο

Παρουσίαση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής και Καλών Τεχνών με θέμα την εγκατάλειψη.