Έκθεση

Cyclotropean Projekt

Το «Cyclotropean Projekt» σκηνοθετεί έναν διαχρονικό και υπερδιάστατο πολιτισμό. Μέσα από ένα παζλ πολλαπλών «κυκλογλυφικών», το αλφάβητο μιας παγκόσμιας γλώσσας, ανακαλύπτουμε σταδιακά τα ίχνη που άφησαν οι Κυκλοτροπείς. Μας αμφισβητούν για τη σχέση μας με τον χρόνο, το περιβάλλον και την ετερότητα.

Καθρέφτης των πολιτισμών μας, από τη Νεολιθική μέχρι την Ανθρωποκαινίο, τα κυκλοτροπικά ίχνη μας επιστρέφουν στις προκλήσεις μας αλλά αντικατοπτρίζουν επίσης την ελπίδα, τις δυνάμεις μας, την ικανότητά μας να αμφισβητούμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

'Εχοντας σπουδάσει ιστορικός, το αγαπημένο του θέμα αποτελούν οι αναπαραστάσεις του Ανθρώπου και των πολιτισμών.

Μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης στο εικονιστικό σχέδιο, κυρίως σε ασπρόμαυρο κάρβουνο, ο Ludovic Campino εξερευνά συμβολικά μέσα έκφρασης που βασίζονται σε καθαρά, τυχαία ή γεωμετρικά σχήματα.

Η έκθεση στο Fichtiart festival, κοντά στα ερείπια του παλατιού του Αγαμέμνονα, σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για τον ίδιο για την έκθεση Cyclotropean projekt. Τι θα μπορούσε να είναι πιο επιβλητικό από μια μυθική τοποθεσία από την Ιλιάδα για να σηματοδοτήσει την ανακάλυψη των πρώτων κυκλοτροπικών σημείων; Το Κορυφαίο σημείο του διαλόγου τους με τον κόσμο…

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 28/7/2023 στον Σταθμό Μυκηνών, Φίχτια

Απο τον εικαστικό Ludovic Campino

O Ludovic Campino

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο ludovic.campino.art@gmail.com όπως και να επισκεφθείτε την σελίδα: https://campinoart.fr όπως και τα social media: