Συναυλία

Dalkance

το μοναδικό μουσικό σχήμα του Κωνσταντίνου Μπιμπή έρχεται στο FictiArt

Μετά από μία σαρωτική σεζόν, με δεκαεπτά live και πάνω από 2.500 εισιτήρια, η πιο τρελή μπάντα της Αθήνας, οι Dalkance, που αγαπήσατε και τιμήσατε με την παρουσία και τον έξαλλο χορό σας, επιστρέφει με καινούρια σύνθεση, καινούριο πρόγραμμα και πρωτότυπο υλικό. Πιο άγριοι, πιο χορευτικοί, πιο club, πιο έξαλλοι, πιο ερωτικοί, πιο έτοιμοι για έναν χειμώνα γεμάτο πάθη και νταλκάδες.
Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, μπάσα και λουπαδόροι επιστρέφουν στη σκηνή του FichtiArt σε μία σειρά από twisted covers τραγουδιών, που όλοι αγαπήσαμε, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα τα ακούγαμε με αυτόν τον τρόπο.

R n’ Β hits από τα ’00s, pop τραγούδια της ’90s παιδικότητάς μας, η ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά από όλες τις δεκαετίες περνάνε μέσα από την μπάντα και φτάνουν στο κοινό “γκρουβάτα”, χορευτικά, ατμοσφαιρικά και… νταλκαδιάρικα.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής που πιάνει το μικρόφωνο και με ένα τρίο υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων επιστρέφουν για μία σειρά από ακόμα πιο θεότρελα live. Στις κιθάρες, στα synths και στα productions είναι ο Γρηγόρης Ελευθέριου. Στο μπουζούκι, τον μπαγλαμά, το ούτι και το κλαρίνο είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης. Στο μπάσο και το bass station είναι ο Γιάννης Βουτσινάς.

Πρόκειται για ένα live γι’ αυτούς που ερωτεύτηκαν, γι’ αυτούς που πόνεσαν, γι’ αυτούς που έχουν σεβντά και θέλουν τον πόνο τους να τον χορέψουν και να τον τραγουδήσουν.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Σταθμό Μυκηνών, Φίχτια

Οι Dalkance

Συμμετέχουν