Συναυλία

Gipsy Groove

Οι Gipsy Groove

θα ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους με τις πολυεθνικές νότες τους. Οι Gipsy Groove (@gipsygroove) δημιουργούν το δικό τους στυλ συνδυάζοντας τη βαλκανική μουσική των Ρομά και άλλα βαλκανικά λαϊκά στυλ με στοιχεία τζαζ, ρέγκε, φανκ, σκα, ντραμ & μπας. Οι εμφανίσεις τους είναι γνωστές για τη ζωντάνια, την έντονη επικοινωνία με το κοινό και τα αυτοσχεδιαστικά στοιχεία.

Το ταξίδι του Gipsy Groove ξεκίνησε το 2010, όταν οι Kafu & Mirsad αποφάσισαν να συνεργαστούν και να αρχίσουν να παίζουν και να δημιουργούν πρωτότυπη μουσική. Η αποστολή τους από την αρχή είναι να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την ανισότητα, την ελευθερία μετακίνησης, τον ρατσισμό, τα δικαιώματα των γυναικών και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα. Το έργο τους είναι μια καλλιτεχνική απεικόνιση της πραγματικής ζωής στο Κοσσυφοπέδιο και στα Βαλκάνια, με όλη την ατελείωτη αλληλεπίδραση κακουχιών και χαράς.

Το έργο του Gipsy Groove είναι ένας συνδυασμός ισχυρής αγάπης για τη μουσική, συντροφικότητας, μηνύματος για ενότητα και ισότητα και ένα ασίγαστο πάθος για προκλήσεις όπως ζωντανές εμφανίσεις και πολύτιμες στιγμές με το κοινό.

Συντελεστές

Φωνητικά: Bajram Kafu Kinolli

Μπάσο και κοντραμπάσο: Enver Muhamedi

Σαξόφωνο: Ivan Ivanov

Ντράμς: Misrad Dalipi

Κιθάρα: Faruk Banjska

Κλαρινέτο: Igor Ivanov

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο Σταθμό Μυκηνών, Φίχτια